Fortnite

Ingyen Psycho Bundlet osztogat az Epic és a 2K! – Mutatjuk, hogyan juthattok hozzá

metabro - 4 hónapja

Mint azt már tudjuk egy ideje, a Borderlands 3 Epic Store exkluzív címként érkezik szeptember 13-án, vagyis pénteken. A megjelenést az Epic a Fortnite-on belül is megünnepelte, Rift zóna formájában a Battle Royale szigeten megjelent Pandora, valamint egy rövid ideig kihívásokkal, s velük együtt ingyenes jutalmakkal látott el minket a kiadó. Akik hajlandók voltak a pénztárcájukat is kinyitni, azok limitált ideig megvásárolhatták a Psycho Bundle-t, amihez egy Outfit, egy Dual Pickaxe, valamint egy Claptrap Pet járt.

Ezt a csomagot most egy kollaborációs akció keretein belül bárki megszerezheti magának, ehhez pedig nem kell mást tennie, mint megvásárolni a Borderlands harmadik részét. Teljesen mindegy, hogy mely platformra szerezzük be a címet, a konzolos játékosok ha összekötik a gépüket az Epic szolgáltatásával, a csomagot automatikusan megkapják. PC-n adja magát a történet, elvégre az Epic Store-ból fogjuk tudni csak megvásárolni a 2K új játékát.

Az ajánlat 2019. szeptember 13-tól egészen 2020. december 31-ig él!

Azoknak is érdemes lehet beszerezni a Borderlands 3-at, akik már korábban megvásárolták a csomagot, ekkor ugyanis a teljes árát visszafizeti nekünk az Epic, így a Psycho Bundle-re költött 2000 V-Buckunkat más Item Shop tartalmak megvásárlására fordíthatjuk.

 

  

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva