Apex Legends

Öt új Apex Legends skinről rántotta le a leplet egy legutóbbi leak

metabro - 5 hónapja

A Respawn rendesen kitesz magáért mostanában, ezt Wraith legutóbbi, saját eseménye is mutatja. A Voidwalker eddig igencsak sikeresen pörög, már csak azért is, mert az új skinje igazán menőre sikerült a karakternek. S ha már a skineknél tartunk, a közeljövőben több új kozmetikai tartalomra is számíthatunk, 5 további karakter kap a kiadótól új kinézetet a legújabb leakek szerint.

Bangalore, Bloodhound, Lifeline, Wattson és Mirage is kap egy kis törődést hamarosan, ám ezek közül csak Mirage, Wattson és Bangalore új kiadásának megjelenését tudjuk elképzelni a Voidwalker esemény keretein belül. Persze vannak egyéb spekulációk, több leaker úgy véli, hogy Mirage kiadása a Twitch Prime akció keretein belül lesz elérhető, míg Wattson kinézete kísértetiesen hasonlít a már éles fekete Legendary skinjére a karakternek, így recolorként nehezen tudják többen elképzelni, hogy önállóan lesz értékesítve. Nagy valószínűséggel a boltban feloldható alternatívaként fog megjelenni azok számára, akik már birtokolják az eredetit. Így marad nekünk Bangalore Counter-Culture kinézete a Voidwalker eseményhez.

Bloodhound és Lifeline minőségi skinje pedig nagy valószínűséggel a dobozos változathoz fog járni, amit a GameStop Manager's Conference keretein belül mutattak be múlt héten. 

Mindezek természetesen csak találgatások, a hivatalos bejelentésekre még várnunk kell. Addig is itt vannak a szóban forgó tartalmak képeken is: 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva