Fortnite

Pennywise nem, de a régóta várt Astro Assassin szett megérkezett a hétvégén, ma pedig egy új Emote is debütál a Fortnite-ban

metabro - 11 hónapja

Hónapok óta vártunk Astrora, végre megérkezett.

A múlthéten elkezdtek megjelenni a pályán a csatornákból kiemelkedő lufik. Akik olvasták a könyvet, vagy képben vannak a filmes világban, azok egyből tudták, hogy ez bizony egy utalás a legújabb Az fejezet mozis megjelenésére. S mivel a Fortnite meglehetősen híres a kollaborációiról, sokan abban bíztak, hogy kaphatunk egy kisebb játékbeli eseményt is ennek kapcsán, akár egy Item Shop skinnel megfűszerezve.

Végül hiába vártuk Pennywise-t, a bohóc nem érkezett meg az Item Shopba, a premier pedig már 5 napja történt, így már nincs is nagyon mire felhúznia egy ilyen jellegű eseményt az Epic-nek, így sajnos kijelenthetjük, hogy ez a hajó már elment. Ám cserébe érkezett valami más, amire már egyébként hónapok óta várunk…

Megjelent az Astro Assassin Outfit az Item Shopba, az a skin, amit első bejelentése óta már teljesen át is dolgozott a kiadó. Eredetileg már tavasz végén, nyár elején megtalálható volt az Outfit a forrásfájlok között, ám akkor még egy hatalmas nyúl képében, Astro Bunny (Gemini) néven. Aztán egyszer csak eltűntek a nyomai az Astro Bunny-nak a fájlok közül, a leakerek úgy gondolták végül törölték a skin koncepciót. Végül kiderült, hogy ez nem igaz, szimplán csak átdolgozták, ugyanis néhány hete újból felbukkant egy hasonló Outfit, ám ezúttal Astro Assassin néven. Ez lett hát a végleges játékelem, ami már elérhető az Item Shopban azok számára, akik feltétlen a gyűjteményük részeként szeretnének tekinteni rá. Egy tematikus, animált Wrap is elérhető Astrohoz, ezt Angular Flow néven keressétek a boltban.

A mai nap pedig egy jópofa, eddig még nem látott Emote-tal lepett meg minket a kiadó, a "Tssssss" animáció szintén elérhető a kliensünk boltjának polcain.

  

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva