League of Legends

Brutális K/DA tárgyak érkeztek a hivatalos Riot Games Mech Store-ba

metabro - 4 hónapja

Már nagyon közel vagyunk az idei világbajnoksághoz, több csapat már kvalifikálta is magát az Európában megrendezésre kerülő rendezvényre, ezt pedig a Riot Games a hivatalos Mech Store-ban meg is ünnepelte egy új K/DA hullámmal. A boltban megjelent egy új K/DA Akali szobor, két új dzseki, kitűzök, valamint egy új minifigura széria is.

Az Akali szobor igazán speciális, neonfényben megjelennek rajta a graffiti nyomok, amik miatt híressé vált a skin. Mondjuk meg is kéri érte az árát a kiadó, az online shopban 85 dollárért csaphatnak le a szoborra azok, akik szívesen látnák az asztalukon a világító K/DA Akalit.

A minifigurák kellően jópofára sikeredtek, míg a dzsekiket sikerült olyan stílusban legyártania a Riotnak, hogy azt férfiak és nők is egyaránt büszkén hordhassák. A kitűzők annyira nem nyerték el a tetszésünket, de ez lehet, hogy amiatt van, mert a szerkesztőségen belül senki sem volt soha komoly kitűzőgyűjtő.

Érdekesség, hogy a K/DA szettbe tartozik a Riot első XL-es méretű egérpadja is, ez az a méret, ami egyszerre az egér, valamint a klaviatúra alá is odafér.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva