Gaming

Élőben hányta le egy majom a Sea of Thieves egyik fejlesztőjét

metabro - 2 hónapja

Mostanában minden nagyobb kiadónak, vagy fejlesztőcsapatnak van fejlesztői naplója. Ez lehet írásos, de sokszor videó formájában érkezik, minden esetben a közösséggel történő kommunikáció a cél. Ilyenkor a fejlesztők elmondják a rövid, illetve hosszútávú terveiket, ezzel elindítva egy kommunikációs folyamatot a játékosok és a fejlesztőcsapat között.

Így jár el többnyire a Sea of Thieves fejlesztői csapata is, ők a komolyabb frissítésekben várható módosításokról és tervekről bemutató streamet szoktak csinálni. Ilyenkor szeretik megfesteni a hangulatot is, tematikus berendezéssel, vagy jópofa öltözékekkel szokták színesíteni a műsort. Ezúttal egy kis mókusmajom csatlakozott a három fejlesztőhöz, akik közül Jon McFarlane ajándékot is kapott az izgága szőrmóktól.

A majom Jon vállára ugorva valószínűleg túlvállalta magát, s rosszul lett, aminek következtében gyomrának tartalmával terítette be a fejlesztő mellkasát és arcának egy részét. McFarlane egyébként kiválóan reagált, tűrte a majom "áldását", míg munkatársai nem bírták nevetés nélkül.

Jon később egy Twitter posztban jelezte, szent a béke közte és a majom között, akit még így is nagyon aranyosnak tart, annak ellenére, hogy rendesen megalázta az élő közvetítés kellős közepén.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva