Gaming

Élőben hányta le egy majom a Sea of Thieves egyik fejlesztőjét

metabro - 10 hónapja

Nem tudni, hogy ezzel a játékról akart véleményt mondani a kisállat, vagy csak szimplán rosszul lett, de az időzítés mindkét esetben "zseniális" volt.

Mostanában minden nagyobb kiadónak, vagy fejlesztőcsapatnak van fejlesztői naplója. Ez lehet írásos, de sokszor videó formájában érkezik, minden esetben a közösséggel történő kommunikáció a cél. Ilyenkor a fejlesztők elmondják a rövid, illetve hosszútávú terveiket, ezzel elindítva egy kommunikációs folyamatot a játékosok és a fejlesztőcsapat között.

Így jár el többnyire a Sea of Thieves fejlesztői csapata is, ők a komolyabb frissítésekben várható módosításokról és tervekről bemutató streamet szoktak csinálni. Ilyenkor szeretik megfesteni a hangulatot is, tematikus berendezéssel, vagy jópofa öltözékekkel szokták színesíteni a műsort. Ezúttal egy kis mókusmajom csatlakozott a három fejlesztőhöz, akik közül Jon McFarlane ajándékot is kapott az izgága szőrmóktól.

A majom Jon vállára ugorva valószínűleg túlvállalta magát, s rosszul lett, aminek következtében gyomrának tartalmával terítette be a fejlesztő mellkasát és arcának egy részét. McFarlane egyébként kiválóan reagált, tűrte a majom "áldását", míg munkatársai nem bírták nevetés nélkül.

Jon később egy Twitter posztban jelezte, szent a béke közte és a majom között, akit még így is nagyon aranyosnak tart, annak ellenére, hogy rendesen megalázta az élő közvetítés kellős közepén.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva