Gaming

Új Hog Cycle kibontakozóban: ez a verzió most az egyik legjobb!

metabro - 11 hónapja

Pakli bemutató jön.

Megszokhattátok már, hogy Ash futószalagon hozza el közönségének a jobbnál jobb paklikat, hogy ha unjátok éppen az aktuálisat, vagy szimplán nem értek el vele mostanság elég jó eredményt és leváltanátok, akkor találjatok alternatívát. 

Most is egy ilyen paklit mutatunk be, mely igazából a sztenderd Hog Cycle, csak kicsit megfűszerezve:

Fontos megjegyezni, hogy Adamantium paklijában látható egy Giant Snowball és gy Earthquake a Zap-Fireball kettős helyett – értelemszerűen ez viszonylag flexibilis hely. Ha sok épület jön szembe, akkor az Earthquake a nyerő (főleg ha Teslával, vagy Inferno Towerrel blokkolnák a Hog Ridert), illetve a Log Bait paklik ellen ugyebár jobb a Giant Snowball (torony hatótávon belül lökhetjük a Princess-t, valamint elbánik a Goblin Barrellel), egyébiránt egy picit jobb támogató varázslat a Zap a Hog Riderhez, szimplán mert gyorsabb. Ami még érdekes lehet, hogy a védelem jóval erősebb ennél a paklinál: a Fisherman hivatott lerántani akár egy Pekkát a Hog Riderről, a mini Pekka pedig tudjuk, hogy mennyire erős 1-1 egység ellen. 

Nyilván a pakli átlagköltsége is nagyobb, úgyhogy nem teljesen nevezhető Cycle decknek, inkább egy midrange verzió, de stabilabb is tud lenni ezáltal. 

Jó szórakozást kívánunk hozzá! 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva