Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
Fortnite
Újból a Siphonért tüntet a Fortnite közösség Twitteren
Újból a Siphonért tüntet a Fortnite közösség Twitteren

Hatalmas érvágás volt anno a Siphon megszüntetése a normál játékmódokból. Ez volt az a rendszer, ami lehetővé tette a játékosoknak, hogy minden killel 50 pajzs vagy 50 életerő csusszanjon vissza a karakterünkre, mialatt némi nyersanyagot is kaptunk a teljesítményünkért. Egyértelműen agresszívabb volt akkoriban a Fortnite, ezt pedig az Epic Games túlzásnak tartotta és megszüntette a szóban forgó mechanikát. Jelenleg egyedül a kompetitív módokban van nyoma a Siphonnak, ám az Arénában tapasztalható játékmechanika is már átesett egy finomhangoláson.

A FaZe játékosa, Sway, most újból elkezdett a Siphon mellett kampányolni, elindította Twitteren a BringSiphonBack hashtaget, ami azóta szárnyra kapott, s egyre többen állnak be a mozgalom sorába.

A cikk írásának pillanatában Sway bejegyzése már több mint 11 ezer kedvelés fölött áll, ami azt jelenti, hogy szabályos tömegek értenek egyet a profival, a Siphonnak vissza kellene térnie a játékba. Korábban az Epic Games arról volt híres, hogy figyelemmel kísérte a közösség kívánságait, ám mostanában már nem nagyon látni arra példát, hogy szoros kapcsolatban állnának a játékosokkal. Kíváncsian várjuk, hogy mire lesz képes a legújabb BringSiphonBack mozgalom.

   

Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?

"Jó érzés, hogy a közönség végre nem ellenünk van" - dupreeh interjú

A berlini CS:GO Major egyetlen európai elődöntősével a világelső Liquid legyőzése után beszélgettünk a backstage-ben.

PUBG Corp.: "Az Epic az egyik legjobb partnerünk"

Úgy tűnik minden a legnagyobb rendben.

"Anti Cheat nélkül kikaptunk, anti cheattel nullára vertük őket..."

Újabb német onliner botrány söpör végig a CS:GO mezőnyön.

×