Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
APEX
Új SMG-vel bővülhet az Apex a harmadik szezonban
Új SMG-vel bővülhet az Apex a harmadik szezonban

Három dolgot vár nagyon a közösség egy új szezon megjelenésekor. Új karaktert, új Battle Pass-t, valamint új fegyvert. Utóbbinak úgy látszik, hogy már a nevét, modelljét és típusát is ismerjük, That1MiningGuy ugyanis felfedte a harmadik szezonnal érkező fegyver részleteit.

Mivel jól tudjuk, hogy az Apex Legends a Titanfall univerzumában játszódik, így összességében nem találja fel a spanyolviaszt a leak, ám azt bebizonyítja, hogy a kiadó igyekszik minden űrt betömködni a fegyverarzenálban, a szóban forgó SMG ugyanis meglehetősen hiánypótló lesz. A Titanfall 2-ből jól ismert Volt ugyanis energy ammoval működik, ilyen jellegű sub-machine gun pedig még jelenleg nincs az Apex Legends-ben. Van Assault Rifle (Havoc), LMG (Devotion) és Sniper (Triple Take) és egy AR - LMG hibrid, az L-Star, de utóbbi speciális energiatöltetekkel operál. Vagyis az SMG kategóriába még várunk egy energy ammot használó fegyvert, a Volt pedig tökéletesen megfelelnek a célnak.

A rezidens leaker elmondásai szerint a forrásfájlok között már skinjei is vannak a szóban forgó fegyvernek, vagyis közel biztosra vehető az érkezése a harmadik szezonban.

Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Egy évvel a történtek után: Perre viszik a McSkillet ügyet

Az Egyesült Államokban továbbra is hihetetlenül népszerű a pereskedés.

Generációváltás a magyar CS:GO-ban: a GAMERZONE képviseli hazánkat a V4-en!

Nagyot küzdöttek a srácok, végül beérett a hónapok óta zajló kemény munka.

Újabb exkluzív Fortnite szett a láthatáron: Íme a Neo Versa csomag!

Ismét a PlayStation tulajdonosok járhatnak jól.

×