League of Legends

Kamu K/DA zeneszámok terjednek a neten – A Riot Games tagadja, hogy új számokat készített volna a banda

metabro - 4 hónapja

A tavalyi év egyik legnagyobb durranása a K/DA esemény volt a League of Legends közösségen belül. Nemcsak a játékbeli tartalmak miatt volt korszakalkotó az egész, hanem az eredeti zenei videó is meghódította a világot, több nagyobb toplistára is felkerült a Riot eredeti zenéje. A kiadó számára nem ismeretlen terület a zeneipar, minden évben igyekeznek valami nagyot alkotni a világbajnokság idején, eddig olyan előadókat sikerült megmozgatniuk, mint az Imagine Dragons, Zedd, a Glitch Mob, vagy éppen Marshmello. Valamint ott vannak a kisebb zenei projektek, mint a Pentakill lemez, vagy éppen a Warsongs album.

Egy évre a K/DA banda első száma után, az interneten újból felbukkant a nevük, s úgy festett, két teljesen új dallal jelentkezhetnek a közeljövőben. A leakek viszont kacsának bizonyultak, ezt a Riot Games hivatalosan is megerősítette.

A Genius oldalán jelentek meg az első nyomok, a K/DA banda neve alatt két újabb szám címe jelent meg. A "Gold", valamint a "GAME/OVER" egy november harmadikai megjelenést kapott az oldalon, ezért is gondolták azt a játékosok, hogy bizony valami készül a háttérben.

Ám a Riot Games egyik kommunikációs vezetője, Will ‘Nerp1186’ Starck a következőket mondta a szóban forgó helyzetről:

"Ezek nem hivatalosak. Ahogy többen is mondták már, ezeket az oldalakat szabadon szerkesztheti bárki. A két szám nem tőlünk származik!"

Gond egy szál sem, hamarosan érkezik a világbajnokság, annak a hivatalos zenéje pedig biztosan nagyot fog ütni!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva