Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
R6
Ezen a helyen több oldalról is elvághatod a támadók útját: Fortress setup ACOG sightos operátorokhoz
Ezen a helyen több oldalról is elvághatod a támadók útját: Fortress setup ACOG sightos operátorokhoz

Rainbow Six Siege tippjeink újabb fejezet következik, mely középpontjában az Operation Wind Bastionnal a játékba került pálya, a Fortress áll. A marokkói map jellegzetessége, hogy rengeteg szűk, hosszú folyosó fűzi össze a helyiségeket, melyek érhető okokból elsősorban az ACOG sighttal rendelkező operátoroknak kedveznek.

Képtalálat a következőre: „fortress rainbow six siege”

A választott site a Commander's office/Bedroom a második emeleten (az egyik legnépszerűbb helyszín a pályán), azon belül pedig a következő lépcső az, ahol a Get_Flanked javasolja, hogy verjünk sátrat:

Ami miatt érdemes Docot választani az 2 dolog: egyrészt rendelkezik Barbed Wire-rel, amit érdemes a lépcső aljára rakni, hogy a zaj figyelmeztessen arra, ha épp flankelni készül az ellenfél, másrészt ahogy a videóban is láthatjátok, azért jó párszor megsérülhetünk, ilyenkor jól jön az öngyógyítás.

Ennyi az egész: bal oldalon a tető felől elég sokszor szoktak jönni a támadók, látható, hogy onnan szerzi a legtöbb killt a youtuber - nem baj, ha tudják a pozíciónkat, mert elég erős, nem annyira egyszerű körbejátszani (persze nem lehetetlen, szóval ha látjuk, hogy ezt teszik, akkor váltsunk).

Ezt olvastad már?

 

Ajánljuk még
×