League of Legends

Mi az a “Tellstones”? – A Riot Games új társasjáték projektbe kezdett

metabro - 5 hónapja

Biztosan sokan emlékeznek még a Mechs vs. Minions társasra. A Riot Games első társasjátéka a bejelentés utáni néhány órában már teljesen el is kelt. Persze akkor még nem lehetett tudni, hogy pontosan milyen lesz a játék, de az előrendelők szerencséjére egy igazán minőségi darabbal gazdagodhattak azok, akik megbíztak a kiadóban.

S most nagyon úgy fest, hogy ezt a vonalat kívánja megerősíteni a Riot, viszont most a League of Legends-et sokkal inkább belekeverik a történetbe. A 9.20-as frissítés forrásfájljai között új töltőképernyő tippeket találtak az adatbányászok, amik egy eddig még nem hallott névre utalnak. Ez pedig nem más, mint a Tellstones. A tippek szerint a Tellstones egy olyan játék, amit Runetarra vidékein nagyon jól ismernek, ám eredetét csak a demáciai Santon király idejéig tudják visszavezetni. Vannak olyan térségek Runeterrában, ahol a Tellstones csak "King's Gambit" néven ismert, ráadásul sokan a rangokat is ez alapján a játék alapján osztották fel.

Mindez persze kiválóan hangzik és összességében jó látni, hogy a LoL univerzumba is beépíti mindezt a kiadó, de a Tellstones nemcsak egy fantázia név lesz, a Riot Games ugyanis már hivatalosan levédette ezt a nevet. A Riot JUSTIA védjegyei között ráadásul egyszerre van utalás egy fizikai, valamint egy online kiadásra, így sokan úgy gondolják, hogy a legkorábban 2020-ban érkező Tellstones egy olyan társasjáték lesz, amit játszhatunk majd online, de meg is vásárolhatunk magunknak otthonra, hogy bármikor játszhassunk vele, ha kedvünk tartja.

A megjelenés persze csak találgatás, október 15-én érkezik a jubileumi Riot Pls stream, amiben a kiadó megünnepli a League of Legends 10 éves fennállását, s még a jövőbeli terveikbe is beavatnak minket. Valószínűleg ott szó lesz az új Tellstones társasjátékról is, kíváncsian várjuk, hogy mit hoz ki mindebből a Riot Games.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva