Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
LOL
Még nincsen kész az idei Worlds zenéje, valószínűleg a csoportkörig várni kell rá
Még nincsen kész az idei Worlds zenéje, valószínűleg a csoportkörig várni kell rá

Hatalmas hype veszi körül minden évben a League of Legends világbajnokságot. Ám nemcsak azért, mert minőségi mérkőzéseket láthatnak a rajongók, hanem azért is, mert ilyenkor mindig valami különlegessel készül a kiadó. Ez a különlegesség pedig évek óta egy hivatalos zene, ami az adott évadhoz tartozó Worlds gálára készült. Ilyenkor bőven bele szokott nyúlni a zsebébe a Riot Games és olyan nagyszerű előadókkal készít zenét mint a Glitch Mob, Zedd, az Imagine Dragons, vagy éppen az Against the Current.

Ezek után nem csoda, hogy beleőrül a közösség a 2019-es dalt várva. Bár nem hiszem, hogy az itt a komoly probléma, hogy még nincs sehol az alkotás, hanem az, hogy eddig morzsányi hivatalos információnk sem volt a státuszáról. Viszont most végre megtört a jég, az európai League of Legends Twitter fiók végre válaszolt egy, a már nagyon várt zenével kapcsolatos posztra.

Mint kiderült, még nincs teljesen kész a dal, valószínűleg az utolsó simításokat végzik rajta a stúdióban, de az is lehet, hogy már csak a hivatalos klipet kell megoszthatóvá pofozni. Lényeg ami lényeg, hogy egy kicsit még várnunk kell a hivatalos 2019-es Worlds zenére. Viszont reméljük, hogy a Group Stage startjára már elkészül!

 

Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Az AMD letarolta a processzor piacot - Íme az Amazon top 10-es listája

Az AMD jött, látott és bankot robbantott az új szériájával.

ScreaM már megint kispadon, senkinek sem kell a HS király

A belgát ezúttal a svédek cserélték le.

Pro tipp: Így csinálj mozgatható Shield Bubble-t a Fortnite-ban

Egy igazán kreatív, s legalább ennyire effektív rotációs technika látott napvilágot.

×