Fortnite

Hol van Bash és Brite Blaster? – Kozmetikai elemek, amik még biztosan megérkeznek az új szezon előtt az Item Shopba

metabro - 5 hónapja

Nem maradt már sok előre belengetett, ám még hivatalos megjelenésre váró skin a forrásfájlok között. Ami biztos, hogy Bash és Brite Blaster még a Season X során meg kell, hogy érkezzenek, ugyanis egyszer már lehetett volna esélyünk megkaparintani őket, ám az Epic Games a közösségre bízta a premiert.

Egy ideje már lehetőségünk van megszavazni az Item Shop kínálat egy részét, vagyis eldönthetjük, hogy mely kiemelt tartalmak táncolhatnak fel a kozmetikai elemeket felsorakoztató bolt polcaira. Brite Balster, Bash és Ragsy az egyik ilyen ciklusban már megjelent együtt, azt a szavazást a "leharcolt Cuddle Team Leader", Ragsy nyerte, így a közösség őt vásárolhatta meg a boltból.

A többiek azóta megpihennek valahol a kliens mélyén, ám mivel Bash a Combine játékmód töltőképernyőjén is szerepel, így nehezen tudjuk elképzelni, hogy az említett két tartalom csak majd a tizenegyedik szezon elején landolna a Shopban.

Brite Blaster, épp úgy, mint az összes többi "Brite skin", 1200 V-Buckért fog majd megjelenni a napokban, így ha tetszik az említett Outfit, ennyit biztosan tegyetek félre.

Bash, Ragsy párja pedig a testpáncélos unikornis-láma skin, ő biztosan drágább lesz az előbb említett Brite Blasternél, elvégre hozzá még bónusz stílusokat is csomagolt az Epic Games. Várhatóan 1500 V-Buckos árcédulát fog kapni.

     

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva