Gaming

Royal Hogs továbbképzés: ezt a pár tippet fogadjátok meg a laphoz!

metabro - 5 hónapja

Tegnap végre begurult a Clash Royale októberi frissítése:

Most azonban egy régebbi, változatlan lappal foglalkozunk – mivel egy hard countere gyengült (Witch), ezért érdemes kísérletezni vele. Lássunk pár tippet a Royal Hogs-hoz!

  1. Használjuk Balloon-nal!  A disznóknak 2400 élete van összesen, így elég tankosak ahhoz, hogy felfogják a sebzéséről híres Balloon felé irányuló lövéseket – a többi tanknál pedig gyorsabbak, így az említett kártya előtt maradnak.
  2. Klónozzuk őket!  A toronyhoz érve ha rájuk nyomjuk a Clone-t, akkor 424 sebzést fognak kiosztani másodpercenként, amivel elég hamar ledarálják a célpontot!.
  3. Ellentétes oldalon pusholjunk velük: Ha elindítottunk egy rohamot az egyik oldalon, és az ellenfél túltolja a védekezést, akkor a másikon büntethetünk a Royal Hogs-zal. Ugyanez igaz, ha belerakja egy nagy költségű lapba az elixirjét az ellenfél (pl Golem-be).
  4. Rage-et ők is szeretik: Lumberjack, vagy simán Rage, lényeg, hogy a felturbózott csorda 336-ot sebez másodpercenként!
  5. Csalinak sem utolsók: Noha az 5 elixir nem kevés, de ha sikerül kiszedni az ellenfél Inferno Tower-jét (ami hasonló költségű amúgy is), hogy aztán a tényleges win condition, pl a Hog Rider eljusson a toronyhoz, akkor bőven megérte.
  6. Átugranak a hídon, így kiváló épület counterek: A Goblin Hutot is kiszedik, de akár egy két torony közé helyezett Elixir Collectorral is elbánnak, ha jó helyre tesszük őket – középre rakva kettő elmegy egyik, egy másik irányba, egy pedig a középen lévő Pumpot szedi szét.
  7. Tönkre tudják vágni a felépített push-t: Ha az ellenfél tankja mögé tesszük le őket, akkor elhúzzák a rohamot támogató egységeket, míg mi megbirkózunk a tankkal.
  8. Stílusosan: tökéletesen passzolnak a Hog Rider-hez: Mivel körbeveszik a Hog Rider-t, ezért a fókusz is lekerül róla, aki így vígan üthet jókorákat a toronyba.
  9. Mortar elpusztítás és toronysebzés egyszerre: Ügyes helyezéssel (középre téve) elérhetjük, hogy 2 disznó leszedje a Mortar-t, míg az említett épület a túloldalon lévő kettőt fókuszálja, akik ugyan meghalnak, de kiosztottak egy adag sebzést (míg ha egyszerre küldenénk rá négyet, akkor mindent lőné a Mortar).
  10. Költséges, ámde félelmetes push Ha kétfelé szedtük a Three Mustketeers-t, akkor csináljuk meg ugyanezt a Royal Hogs-zal (ez a pakli játszik Elixir Collector-ral, így tudjuk megtenni ezt), a folyónál középre téve a muskétások előtt maradnak, tankolva a sebzést.

Képtalálat a következőre: „royal hogs clash royale”

A teljes videót itt nézhetitek meg:

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva