League of Legends

Csacsi a csoportkörben! – Álomsorsolást kapott a Splyce

metabro - 4 hónapja

Megtört a jég, Vizicsacsi bejutott a világbajnokság hivatalos csoportkörébe. Ahhoz, hogy továbbra is a magyar játékosnak szurkolhassunk, a Play-In Stage egyeneskieséses szakaszában le kellett győzniük Csacsi volt klubját, a közben orosz földre költözött Unicorns of Love-ot.

A mérkőzés idegtépően szoros volt, szinte biztos vagyok benne, hogy mindkét csapat hullafáradtan zuhant be a szálláson az ágyába. Szó szerint fej fej mellett haladt a Splyce és az UOL, így egy idő után már nem volt kérdés, hogy kihúzzák-e a srácok mind az öt mérkőzést. A negyedik játék után érkezett a Silver Scrapes, s az ötödik, mindent eldöntő menet.

Itt sem tudott egyik csapat sem leszakadni a másikról, bár itt azért megemlíteném, hogy sajnos nem azért, mert mindkét oldal tökéletesen játszott, hanem azért, mert bizony mindkét oldalon hemzsegtek a hibák. A kimerítő párbajozások végén viszont a Splyce-nak maradt több energiája, a csapat legstabilabb pontja ezúttal is Kobbe volt, aki ismét bebizonyította, hogy nem hiába emlegetik a nevét Perkz és Rekkles neve mellett.

A Splyce szépen lassan feltörte az unikornisokat, s egy meglehetősen hosszú játék után, 3-2-es összesítéssel továbbjutottak a csoportkörbe.

Készülhettek a továbbjutó csapatok, ugyanis egyből a tegnapi játéknap után megtörtént a maradék csapatok besorolása. Akik a Play-In Stage-en átjutottak, azok megkapták a Group Stage kiadó helyeit. Bang, a világbajnok lövész, Csacsiék nevét a B csoportba húzta, ahol a Fun Plus Phoenix, a GAM és a J-Team ellen mutathatják meg, hogy nem véletlenül vannak ott ahol. A történetet csak szépíti, hogy ennél papíron nem lehetett volna jobb helyre kerülni, így a Splyce-nak komoly esélye van kijutni az egyeneskieséses szakaszba is.

Vizicsacsiék összecsapását a Unicorns of Love-val visszanézheted a lolesports.com oldalon! 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva