Samsung Note 10+ Advertisement
Samsung Note 10+
Gaming
Érdekes infó a PlayStation 5-tel kapcsolatban, elég lesz csak a játékaink általunk választott részeit telepíteni
Érdekes infó a PlayStation 5-tel kapcsolatban, elég lesz csak a játékaink általunk választott részeit telepíteni

Jim Ryan, a Sony Interactive Entertainment elnöke a tegnapi nap publikált egy közleményt a PlayStation Blogon, amiben hivatalossá tette, a Sony következő konzol generációját PlayStation 5-nek keresztelték. Persze ha csak ennyiből állt volna a bejegyzés, akkor nem beszélnénk minderről ennyit, Ryan azt is elárulta, hogy a gép várhatóan jövő év (2020) karácsonya környékén érkezik meg a boltokba.

A CEO továbbá a Wirednek adott interjújában további információkat osztott meg a fejlesztés alatt álló gépről. Megtudtuk, hogy az új konzol egy teljesen új szintre emeli a tárhellyel való gazdálkodást, a PlayStation 5 esetében ugyanis lehetőségünk lesz átugrani bizonyos játékelemeket. Ez gyakorlatban azt jelenti, hogy ha egy játékot a kampány módja miatt vásárolunk meg és egyáltalán nem érdekel minket a többjátékos mód, az utóbbira vonatkozó tartalmakat nemes egyszerűséggel kihagyhatjuk a telepítésből, így nem foglalnak majd fontos helyet a fájlok az SSD-n.

Mindez persze fordítva is működik, ha átvittük egy adott játék kampányát, s már csak a többjátékos mód mozgat meg minket, elvégre a történet már nem tud újat mutatni, egyszerűen törölhetjük a single tartalmakat, s a gépen onnantól csak a mulitplayerért felelős fájlok maradnak élesek.

Nagy kérdés a dizájn az új géppel kapcsolatban, némi infót pedig erről is megosztott a közösséggel Jim Ryan. Az elnök elmondta, meglehetősen hasonlít a fejlesztőknél lévő devkit ahhoz a modellhez, ami jelenleg az interneten terjeng. Persze ez nem jelenti azt, hogy mindez kőbe van vésve, a Sony-nak van még bő egy éve arra, hogy csinosítgassa a masinát.

 

Ajánljuk még
Olvastad már ezeket a cikkeket?

Elkezdték tiltani az angol káromkodásokat a CS:GO-ban, hamarosan mi is sorra kerülünk

A kínai Perfect World változatban egy rakás trágár és nem kívánatos kifejezésre csapott le a ban hammer, már készülnek a további fordítások.

A játékosok egyszerűen imádják az új benzines kannákat - Íme az 5+1 legszebb robbantás

A 30. update óta mindenki a szétlőhető benzines kannákra van ráfeszülve.

LOLbox-image

Hamarosan érkezik a Ranked mód a Teamfight Tactics-be - Így fog kinézni a kompetitív TFT

Már nem kell sokat várni és kiderül, ki a világ legjobbja!

×