Gaming

Ha nem ismerted ezt a trükköt, és szereted Hibanát, használd ki: Coastline vault!

metabro - 4 hónapja

Nemrég új patch került be a játékba:

Most egy régebbi, de kifejezetten hasznos tippet osztunk meg veletek – aki még nem ismerte, az feltétlen használja! 

Pályánk a Coastline, ami ugye bent van a Ranked rotációban, így minden apró információ, trükk aranyat ér ezzel kapcsolatban. Hibanával játszott Macie_Jay, ami több szempontból is fontos: egyrészt hármas sebességű operátorként olyan helyeken is tud vaultolni, ahol lassabb társai nem feltétlenül, másrészt ő az egyetlen operátor a játékban, aki távolról képes kinyitni (lyukat robbantani) a megerősített (reinforce) falakat. Lássuk, hogy hogy nézett ez ki gyakorlatban!

 tetőről indítunk, ahonnan utat nyit magának az A bomba termébe, majd egy rövid pásztázás után (hátha valaki peekel miután felnyitották a szobát) jöhet a drónozás. Ekkor észreveszi a szobában lévő Docot, akit egy pillanattal később megtéveszt azzal, hogy ezúttal a fal jobb oldalát nyitja meg (így akár már két oldalról támadhatóvá válik a védő), majd beront egy olyan útvonalon, ahol nem sokan tudják, hogy lehetséges vaultolni.

A jutalma egy kill, majd picivel később a jó pozícióból még egy, és vele együtt a kör megnyerése. Nem a legegyszerűbb, ugye sprintelni kell és tökéletesen időzíteni az ugrást (egyszer dobja fel a játék, de akkor egyből rá kell ülni a vault gombra), de mindenképp hasznos tudni és begyakorolni. Természetesen más 3 sebességű operátorokkal is megcsinálható a hadművelet, csak szükség van arra, hogy valaki utat nyisson.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva