Fortnite

Az Epic Games üzenetben kéri a leakereket, hogy ne spoilerezzék el az esti Star Wars eventet!


Talán a Disney keze is benne van a dologban?!

A legutóbbi pár nagyobb Fortnite eventnél a nagyobb leakerek összefogtak és megállapodtak abban, hogy nem spoilerezik el a közösségi felületeken az eseményt. Ám ezúttal olyan történt amire senki sem számított, az Epic Games egyik alkalmazottja, MagmaReef külön Discord üzenetben kereste fel az adatbányászokat.

Az üzenetben leírja, hogy a titkosított fájlok 1-2 órával az event előtt elérhetővé vállnak a leakerek számára, de a megszokottaktól eltérően az Epic Games ezúttal kifejezetten kéri, hogy ne spoilerezzék el a játékosoknak az eseményeket. Illetve “nem fenyegetésképp“, de megemlíti, hogy a Disney / Lucasfilm által birtokolt dolgokat tartalmaz az event, így nem tudhatja, hogy milyen jogi lépéseket terveznének megtenni a leakerek ellen.

Egy kicsit vidámabb téma: Nyugodtan streamelhetjük az eventet bármilyen copyright probléma nélkül, az Epic és a Disney is számít erre természetesen és nem akarnák büntetni az embereket emiatt. Minden eddig elérhető információt az eseményről az alábbi posztban megtaláltok, a bejegyzés végén némi csütörtök spoilerrel fűszerezve (óvatosan!).

Fortnite x Star Wars: Mindent az esti Risky Reels eventről!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva