Fortnite

Fortnite x Star Wars: Mindent az esti Risky Reels eventről!


Nagyszabású eseményre készülhetünk.

Ma este talán az egyik legkülönlegesebb Fortnite eseménynek lehetünk szemtanúi. Pár percnyi exkluzív jelenetsort láthatunk majd Risky Reels vetítővásznán a hamarosan mozikba kerülő Star Wars: Skywalker kora filmből. Az eseményen valamilyen formában (-valószínűleg globális voice chat-) a rendező, J. J. Abrams is tiszteletét teszi.

Az eddigi eseményekhez hasonlóan várhatóan ismét külön LTM-et kapunk. Feltételezhetően erre utalhat a magyar idő szerint 19:30-as “kapunyitás” kifejezés. Érdemes már jóval előtte belépni a játékba, illetve elindítani az Epic Games launchert, hogy biztosan beengedjen majd minket a Fortnite. Az event lényegi része 20:00-kor kezdődik majd. Az Epic Games az event részvevőit egy ingyenes Star Wars gliderrel is megajándékozza, erről bővebb információt az alábbi posztban kaphatunk:

Fortnite x Star Wars: Ingyenes gliderrel ajándékoz meg minket az Epic Games!

!SPOILEREK!

Egyes információk alapján az event során vagy egy másik dedikált Star Wars LTM-ben fénykardot is használhatunk, mint fegyver. Reméljük az Item Shopba is megérkezik egy fénykard ihlette harvesting tool, elég nagy öngól lenne kihagyni.

Illetve az esemény után feltételezhetően kapunk egy küldetéscsomagot, melynek segítségével több ingyenes Star Wars tartalmat is feloldhatunk. Ne feledjétek, este 20:00 óra, Risky Reels!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva