Gaming

Előállt egy teória a GTA 6 bejelentéséről, a legújabb GTA Online frissítés alapján


Egy Reddit-felhasználó, TheFirmWare állt elő a teóriával, ami szerint a Diamond Heistben megtalálható a Grand Theft Auto hatodik részének a bejelentési dátuma. Persze csak egy potenciális jelről van szó, ami kicsit sem hivatalos, a rajongók viszont ebbe is tudnak egy kicsit kapaszkodni.

Az egész egy képből indult, amin szerepel a “service” szó kettébontva, ennek az okán kezdtek spekulálni. A képen még látható egy szám, az 510. Továbbá egy új alak, Madam Nazar azt mondta a játékon belül, hogy számokat lát: 5, 1, 0, 2, 0.Ezekből a jelekből arra következtettek, hogy a GTA 6 helyszíne Vice City lesz, a bejelentési dátum pedig 2020. október 5.

Rockstar Games

A Rockstar Games korábban azt nyilatkozta, hogy nem foglalkoznak a sorozattal, amíg Trump az elnök, jövő októberben pedig biztosan ő lesz még, ugyanis november 3-án tartják a választásokat. Arra meg elég rizikós lenne alapozni, hogy Trumpot nem választják meg újra, és simán bejelenthetik az új játékot, amit az új elnök alatt majd kiadnak. Ez persze nem tartja vissza a játékosokat attól, hogy apró jelekre hivatkozva konteókat gyártsanak, amelyek akár meg is állhatják a helyüket.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva