BoardGame

Pénz, drogok, fegyverek


Az egy dolog, hogy videojátékból készül társasjáték, és fordítva, meg zavargásokból és más társadalmi eseményekből, de sorozatból, az egy kicsit új nekünk. Előrendelhető a Narcos társasjáték.

Azt hallottam, egyszer 20 golyót röpítettek bele. Telepumpálták ólommal. Aztán elégették a testét, és a hamvait szétszórták Medellínben. Azt beszélik, hogy feltámadt hamvaiból… Aztán elment minden férfi házához, aki rálőtt, és megölte őket álmukban.

A Narcos annyira a sorozatból készült, hogy követi még évadokat is. A játékosok közül egy irányítja a magát a Főnököt, azaz Pablo Escobart és kokainmaffiáját, míg a többiek egy soha nem létező szövetség frakcióit vezetik, akiknek el kell kapniuk őt. A Főnök trükközik, félrevezet, fenyeget, manipulál, elrejtőzik. De közben azért lenne Kolumbia elnöke is, ezért a háttérben nagyon komolyan machinál. Közben a többiek frakciói, például a Dea, meg a Cali nyomokat gyűjtenek, hogy elkaphassák.

Egyébként nem ez az első, ami minden idők legnagyobb drogbárójáról szól, de ez az első, amelyik megjelenik magyarul. Az első, amit találtunk, 2016-ban jelent meg, és nagyon egyszerű. Mindenesetre az itthoni verzió korlátozott számban előrendelhető, és várhatóan február 28-án érkezik.

Hitler mindenhol megbújik

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva