Gaming

A PlayStation 5 könnyen lenyomhatja a legújabb XBOX-ot!


A Sony már jól bevált stratégiával próbál minél nagyobb piacot szerezni magának.

Nem mondhatnánk, hogy a Microsoft tanulna a korábbi hibáiból, hiszen akármennyire is tűnik ígéretesnek az idén érkező XBOX, a rettegett versenytársának számító PlayStation 5 premierkor egy dologban már biztosan vinni fogja a prímet. Erre pedig az elmúlt évek tapasztalatait nézve sok játékosnak szüksége is van!

Ez pedig nem más, mint a konzolexkluzív játékok sora, amikből a Sony legújabb játékgépének megjelenésekor bőven válogathatunk majd, míg az új XBOX egy (!) éven át nem fog kapni ilyen címeket, csak cross-gen alkotásokat. Ez azoknak a játékosoknak jelenthet hatalmas gondot, akik leginkább kizárólag az adott platformon elérhető friss játékok miatt vásárolnak új konzolt maguknak, mások viszont örülni fognak annak, hogy a legújabb szoftverekkel a PC-s és az XBOX ONE-os ismerőseikkel is tudnak játszani.

Nem szabad elfelejtenünk azt sem, hogy a Microsoft rendesen bevásárolt fejlesztőcsapatokból, akik a premier utáni időszakban is meglephetnek majd minket egy-egy olyan horderejű alkotással, amilyenekkel a PlayStation 4 büszkélkedhetett. Egyúttal csak bízni tudunk abban, hogy a megújuló konzolháború olyan versenyhelyzetet fog teremteni, ahol nagy küzdelem lesz a játékosokért, mivel így végső soron biztosan mi, játékosok járunk majd jól.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2020 metabro.hu | minden jog fenntartva