Fortnite

Visszatért a Heavy Assault Rifle és immáron cserélgethetjük fegyvereinket – Íme a v11.40 tartalma!

Blueblood - Ács Domonkos - 9 hónapja Címkék: fortnite,

Elég szűkös a patch notes.

Kissé beállt az utóbbi időben a Fortnite metája: különösen hosszú is a szezon (februárban ér véget) és a változtatásokkal is csínján bánik az Epic Games, így reménykedünk abban, hogy vagy még a mostani idényben, vagy legkésőbb a következőben durrant egy nagyot.

Egyelőre nem ez a mostani patch, mely meghozza a megváltást, de azért érkezett 1-2 apróság. Lássuk a v11.40 tartalmát!

Fegyver csere

Ugyebár az idei szezonban érkeztek a fegyvert fejlesztő gépek, melyet most új szintre emel a játék: nem csak fejleszteni, cserélni is tudjuk őket immáron!

Ugyanúgy a Weapon Upgrade Bench-eknél lehet cserélni, a különbség annyi, hogy tizedannyi nyersanyagért tehetjük meg, mint a fejlesztést és kategóriáján belül engedi a variálást (tehát a klipben is látjuk, hogy egy sima AR-t cserélt a heavy verzióra hősünk). Jól jöhet akkor, ha valakinek kifejezett fegyver preferenciái vannak, és az ára sem borsos!

Heavy AR

Régóta kiszivárgott a visszatérése, most végre megérkezett: legendary és epic verziókban érhető el a Heavy Assault Rifle – utóbbi verzió 46-ot sebez, ez biztos, a tölténytára pedig 26.

Ezen felül bugokat javítottak még, melyet ide kattintva nézhettek meg. Nos úgy tűnik, hogy ezúttal inkább a skineken volt a hangsúly – legalább abból jött elég sok!

Tartalomban nem lesz hiány: közel egy tucat új skin és egyéb tartalom is bekerült a forrásfájlok közé!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2020 metabro.hu | minden jog fenntartva