Gaming

Hitler élőhalott katonáit hamarosan lemészárolhatod!


Meredek koncepciójú spin-offal érkeznek a Sniper Elite készítői.

Eddig már sok elmebeteg játékkoncepióval találkoztunk, de közülük is kiemelkedik a Sniper Elite szériáról elhíresült Rebellion alkotása, amiben Adolf Hitler élőhalott katonáit fogjuk végleg a túlvilágra küldeni. Most meg is nézzük, hogy mi mindent érdemes tudni a Zombie Army 4: Dead War-ról, ami február 4-én PC-re, PlayStation 4-re és XBOX ONE-ra is megérkezik!

Az alternatív történelemmel dolgozó játék sztorija szerint 1946-ban járunk, ahol az európai hadszíntéren azt a feladatot kapjuk, hogy egyedül, vagy akár többedmagunkkal megállítsuk Hitler zombikból álló hadseregét. Ehhez minden lehetséges eszközt megkapunk, hiszen lesznek hagyományos és különleges fegyverek, csapdák, perkek, speciális képességek és mozdulatok is, valamint a Sniper Elite-ből ismerős X-Ray kamera is.

A vérfürdőben gazdag játék kooperatív lehetőségének hála egyszerre akár 4 játékos is összeverődhet, hogy megállítsa a zombihordákat, amit szimpla golyózáporral, de akár taktikusabb módszerrel is meg lehet majd oldani. Így aztán mindenki maga döntheti el, hogy milyen játékstílusban verekszik végig a történeten.

A kampány során holttestekkel tarkított csatornákban, zombikkal riogató állatkertben és más, sötét, megmagyarázhatatlan helyeken egyaránt meg fogunk fordulni. Természetesen visszatér a sokak kedvencének számító horda mód is, ahol minél tovább sikerül túlélnünk, annál nagyobbá válik az aktuális pálya és persze, annál zsírosabb jutalomban lesz részünk.

Egyúttal az eddigiekhez képest sokkal mélyebb fejlődési és testreszabási lehetőségeket fogunk kapni, ami mellé rengeteg feloldható kozmetikai cucc, emote és taunt is érkezni fog. A fejlesztők gondoltak azokra a szituációkra is, amikor sarokba szorítva körbevesznek az élőhalottak, ugyanis ilyenkor aktiválódik az a közelharci rendszer, amiben zseniális kivégzésekkel küldheted a túlvilágra az élőhalottakat.

 

Ne feledjétek, hogy a Zombie Army 4: Dead War február 4-én már megérkezik PC-re, PlayStation 4-re és XBOX ONE-ra, ami pont elegendő idő arra, hogy a premierre a lehető legtöbb ismerősötökkel állhassatok össze egy jóféle zombihentelésre.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2020 metabro.hu | minden jog fenntartva