Gaming

A negatív kritikák után sokkal jobb játékokkal készül a Ubisoft!


Legalábbis erre fognak törekedni a közeljövőben.

Bár a mai napig nagyon szeretjük a Ubisoft játékait, az azért elmondható róluk, hogy az utóbbi időben igencsak egy kaptafára készültek és legtöbbször egyáltalán nem jelentettek valódi előrelépést az előző részekhez képest. Ez a gamer sajtó képviselői és a játékosok körében is negatív visszhangot keltett, ezért a kiadó radikális lépésre szánta el magát, hogy újra olyan zseniális alkotásokat hozhassanak létre, amik hosszú időn keresztül képesek lekötni az embereket.

Egy exkluzív cikkből ugyanis kiderült, hogy a francia játékkiadó egyszerre fogja kibővíteni és átszervezni azt a, jelenleg 100 főből álló kreatív szerkesztő csapatát, akik minden egyes játékuk dizájnjáért, szövegkönyvéért és arculatáért felelnek. Nem hivatalos hírek szerint így sokkal nagyobb szabadságot fognak kapni az alkotók, hogy aztán lényegesen változatosabb és izgalmasabb Ubisoft játékok születhessenek.

A teljes képhez hozzátartozik, hogy a szupercsapat kreatív vezetője alatt közvetlenül 7 alelnök is dolgozik, akik mostantól bővebb hatáskört kapnak, hogy mindegyikük szabadabban és hatékonyabban vihesse a hozzá tartozó játékokat. Ráadásul a kiadói irányváltás érdekében lényegesen kevesebb lineáris, valamint rövid Ubisoft játék fog készülni és mindvégig törekedni fognak arra, hogy a megszokottól eltérően jóval több újdonságot pakoljanak bele a legújabb címekbe. Mi szurkolunk nekik!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2020 metabro.hu | minden jog fenntartva