League of Legends

Annie és Nautilus sokkal jobban fog kinézni a megszokottnál!


A Riot Games tipikusan az a cég, aki folyamatos odafigyeléssel, finomításokkal és vizuális ráncfelvarrásokkal próbálja meg frissen tartani saját játékát. Ennek hála a tavaly 10. szülinapját ünneplő League of Legends két népszerű hőse, Annie és Nautilus is sokkal jobb fog kinézni, mint ahogy korábban megszokhattuk.

A Riot egyik művészeti munkatársa, Kevin ‘Sirhaian’ Leroy osztotta meg, hogy Thresh után is Annie és Nautilus is megkapja a maga optikai tuningját, ami a 10.3-as javítással fog élesedni. Ennek hála a tűzről pattant kislány passzív indikátora sokkal szembetűnőbb lesz, az alaptámadásai új kinézetet kapnak, valamint az elsütött képességei is jóval látványosabbak lesznek.

Skinek tekintetében is optimalizálva lesz Annie outfitje, hogy vizuálisan letisztultabb, az Idézők Szurdokában pedig jobban látható lehessen. Ezen felül pedig lesznek még egyéb optimalizálások, amik leginkább az ultijával érkező kedvenc mackónkat, Tibberst fogják érinteni.

A legtöbbször csodálatosan tankos Nautilust is gatyába rázzák kicsit, ugyanis a felettébb hasznos passzívja és az alaptámadása új effektet kap, a vizuális optimalizálásának hála a Q-ja lényegesen jobban használható lesz és a többi képességéből is pont annyit fogunk látni, ami az élményhez és a meccsen belüli hatékonysághoz feltétlenül szükséges. Természetesen az ő skinjein is optimalizáltak kicsit, hogy a lehető legmenőbb búvárként merülhessen el a solo queue tengerében.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva