Gaming

Különleges világgal és rengeteg felfedeznivalóval vár az Elden Ring!


A FromSoftware ismét nagyot alkothat.

Ha manapság kellene mondanunk egy olyan fejlesztőcsapatot, akik garanciát jelentenek a sikerre, akkor a FromSoftware gárdáját említenénk, akik az elmúlt években olyan nagyszerű alkotásokat hoztak el nekünk, mint a Dark Souls 3, a Bloodborne és a Sekiro. A legújabb projektjüknek számító Elden Ring ugyancsak ígéretes vállalásnak tűnik, ráadásul most még több információ szivárgott ki róla.

A Trónok harca írója és a Dark Souls alkotói nem lőhetnek mellé!

Az ígéretek szerint egyszerre sötét, bizarr és rendkívül kegyetlen akció-szerepjátékban a FromSoftware által készített eddigi legnagyobb nyílt világot kapjuk meg, amiről most kiderült, hogy a Shadow of Colossus-hoz hasonlóan nem egy önismétlő univerzum lesz, hanem újabb területeket felfedezve mindig más és más teremtményekkel fogunk találkozni. A készítők nem titkoltan Skócia mintájára készítik el azt a különleges univerzumot, ami rengeteg bejárható szinttel fogja biztosítani a hosszan elnyúló, elmerülős játékmenetet.

Külön érdekesség, hogy a szeszélyes skót éghajlathoz igazodva dinamikus időjárás- és napszakváltozással jön az Elden Ring, ami nem csak a kinti, hanem a benti helyszínekre is hatással lesz. Apró adalék, hogy a játékon belüli szörnyetegek nem fix helyen fognak szobrozni, hanem szabadon fognak mászkálni, így pedig tényleg egy élő, lélegző világot fogunk kapni – reményeink szerint még idén.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2020 metabro.hu | minden jog fenntartva