Gaming

A PlayStation 5 és az Xbox Series X is késhet a koronavírus miatt!


Azért reméljük, hogy nem így lesz.

Ha már elkezdtél arról álmodozni, hogy milyen szuper 4K tévét, vagy monitort szerzel be az idei ünnepi szezonra ígért PlayStation 5-höz, vagy XBOX Series X-hez, akkor van egy rossz hírünk, hiszen könnyen lehet, hogy a koronavírus miatt késni fog a következő generációs konzolok megjelenése.

Az elmúlt hetekben rendkívül sokszor hallhattatok már a világszerte egyre több áldozatot szedő koronavírusról, ami az emberi életeken túl számtalan gazdasági ágazatra hatással lesz. Ugyebár a legnagyobb konzolgyártók kínai üzemekben szereltetik össze következő generációs gépeiket, így a Sony és a Microsoft terveit is keresztülhúzhatja a vírus terjedése.

Bizonyos szakértők azonban egyáltalán nem ennyire borúlátóak a témával kapcsolatban, mivel szerintük leghamarabb csak júniusban indulhat el a PlayStation 5 és az XBOX Series X sorozatgyártása, ha pedig Kína még akkor is küzdeni fog a vírusfertőzéssel, akkor Vietnámban, vagy Tajvanon is meg lehet oldani az új konzolok összeállítását. Persze, ehhez az is kell, hogy év közepéig leálljon a koronavírus terjedése, ami egyelőre sajnos még kérdéses.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2020 metabro.hu | minden jog fenntartva