Gaming

Dark Souls az űrben, avagy jön a beszaratós Hellpoint!


Felnőtt pelenkákat előkészíteni, ez húzós lesz.

Amíg arra várunk, hogy a FromSoftware legújabb souls like játéka, az Elden Ring végre megjelenjen, addig is a legdurvább végletekig szívathatjuk magunkat a Cradle Games sötét, sci-fi témájú akció-szerepjátékával. Ez lesz a Hellpoint, ami – mint ahogy a legújabb trailerből kiderült – április 16-án PC-re, PlayStation 4-re, XBOX ONE-ra és Nintendo Switchre egyaránt megjelenik.

Először tavaly márciusban hallhattunk az okkult kvantumkatasztrófához vezető eseményeket feldolgozó játékról, amiben egy teljesen új sci-fi univerzumot fogunk megismerni, ami tele van misztikus rituálékkal, válogatott ocsmányságokkal és rejtélyes összeesküvésekkel. A Hellpoint bizonyos tekintetben szabad kezet ad nekünk, hiszen csak rajtunk áll, hogy milyen fegyvereket és képességeket hozunk létre magunknak, amik nem mellesleg alaposan meghatározzák majd a játékmenetet.

A Dark Souls nyomdokaiban lépkedve a Cradle Games csapata is elképesztően kemény nehézségi szintekkel fog “kedveskedni” a műfaj rajongóinak, ahol több esetben egyetlen rossz mozdulat is a vesztünket okozhatja. Jó hír viszont, hogy saját online kooperatív és kompetitív móddal is fog rendelkezni a horror elemekkel is operáló Hellpoint, ami végigjátszás után még egy New Game Plus szekcióval is várni fog minket.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2020 metabro.hu | minden jog fenntartva