Gaming

Már tudjuk, milyen játékok jönnek PlayStation 5-re!


A Sony új konzoljával se fogunk unatkozni.

Kétségkívül az év egyik legizgalmasabb eseménye, hogy a novemberben startoló ünnepi szezonban végre megérkezik a PlayStation 5, ami exkluzív játékok terén kezdetben szinte biztosan le fogja nyomni a legnagyobb riválisának számító legújabb XBOX-ot. Pár napja megírtuk, hogy a premierbe azért beleszólhat a koronavírus is, de ha minden jól megy, akkor az elképesztően kinéző Godfallhoz hasonló címek jelenhetnek meg rá, amiket most egy csokorba gyűjtöttünk nektek.

A Square Enix megerősítette, hogy a Painkiller és a Bulletstorm alkotói biztosan el fogják hozni nekünk az Outriderst, ami egy impozáns harcrendszerrel megáldott looter shooter lesz és ha minden igaz, akkor már év végén megjelenik. A japán kiadó emellett még egy következő generációs akciójátékon is dolgozik, de egyelőre még nem leplezték le, hogy egy régi visszatérő vagy egy teljesen új alkotás lesz.

A német illetékességű Daedalic Entertainment egy történetközpontú akció-kalandjátékot, a The Lord of the Rings: Gollum-ot fogja elhozni nekünk, ami nem meglepő módon Gollam sötét múltját fogja nekünk bemutatni. Természetesen a kreatív irányváltást megvalósító Ubisoft se maradhat ki a sorból, akik – ahogy korábban megírtuk – a Watch Dogs Legion, Rainbow Six Quarantine, Gods & Monsters, Assassin’s Creed és Far Cry ötössel támadnak.

Az Electronic Arts korábban már bejelentette, hogy 2021-ben érkezik a Battlefield 6 a Sony következő generációs konzoljára, amire egyébként a The Sims 5 is meg fog jelenni. A Bethesda is elő fog rukkolni pár finomsággal, így érkezni fog az igazi sci-fi szerepjátéknak számító, Starfield és előbb vagy utóbb a régóta várt Elder Scrolls 6 is.

Ugyanakkor hatalmas kérdés, hogy a Sony milyen PlayStation 5 játékokkal fog nekünk kedveskedni, amik között szinte biztosan ott lesz az Uncharted, a Horizon Zero Dawn és a God of War folytatása.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva