Fifa

3 Icon, rengeteg új játékos és skill update érkezik a Winter Refresh-el!


Az EA végre lerántotta a leplet a már várva várt Winter Refresh-ben érkező tartalmakról, és meg kell mondjuk, most mindenki elégedetten bólinthat. Az update egyik legnagyobb durranását az új Icon-ok fogják jelenteni, megkapjuk ugyanis a holland legendát Johan Cruyff-ot (96), érkezik továbbá a brazil óriás, az eredeti és igazi: Ronaldo (97) és végül, de nem utolsó sorban a világ egyik legnagyobb gigásza: Diego Maradona (99).

Természetesen megkapjuk az OVR update-et is, így a legjobb 50 játékos megkapja a minimum +3-as összérték javítást(köztük van egy szlovákiai magyar srác, a dunaszerdahelyi Bénes László). Ez már a mai napon életbe lép, érdemes lehet lecsekkolni a lentebbi listát. Nem maradunk új játékosok nélkül sem: több mint 30 ligából száznál is több új arc érkezik, köztük megbújva olyanok is, mint Franck Ribéry és Fernando Llorente. Az új nevek február 16 és 22 között kerülnek a FUT-ba, íme tehát a teljes lista:

A mai napon érkezik még a Skill Move és a Week Foot update is, ebben rengeteg játékos érintett, van akit erősítettek, van akit gyengítettek:

Skill Move

Week Foot

Mindent összevetve, most aztán nem érheti panasz a ház elejét, igazán kitettek magukért az EA-s srácok! Az update folyamatosan érkezik a játékba, az egyik adagot már ma, a másikat február 22-ig bezárólag kapjuk meg.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva