Gaming

Animációs sorozat készül a Diabloból és az Overwatchból!


Már éppen ideje volt.

A Witcher elképesztő sikere után nem csoda, hogy a Netflix más játékuniverzumokon alapuló sorozatokat is el fog hozni nekünk. Ezek közül az egyik lesz a Resident Evil, a másik kettő pedig a Diablo és az Overwatch, amikről most sikerült pár információt megtudni.

Legelőször két éve keringtek pletykák arról, hogy a Netflix egy olyan Diablo sorozatot álmodhat a képernyőkre, ami a már jól bejáratott Castlevania anime stílusában hozhatja vissza egyik kedvenc játékszériánkat. Ezzel kapcsolatban legutóbb azt nyilatkozta az Activision Blizzard Studios igazgatója, hogy már javában előkészítési fázisban van a projekt, de a netflixes premier dátumát sajnos nem osztotta meg a nagyérdeművel.

Természetesen mesélt a Jeff Kaplan által jóideje szorgalmazott Overwatch tvsorozatról is, viszont erről szűkszavúan csak annyit árult el, hogy egy kreatív partnerrel együttműködve megírták és el is adták, úgyhogy remélhetőleg hamarosabb újabb információkat is megtudunk a projekttel kapcsolatban. Apró teaserként azért hozzátette, hogy a Call of Duty univerzuma is gazdagodhat majd TV-s, vagy éppen mozis alkotással, de ez egyelőre még a jövő zenéje.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva