Egyéb

Saját e-sport csapattal toboroz az amerikai hadsereg!


Na, ez az igazi Call of Duty.

Szerencsére egy olyan időszakban élünk, ahol a világháborútól nem kell rettegni, ami miatt a hadseregeknek is egyre nehezebb új arcokat toborozniuk. Az amerikaiak viszont gondoltak egy nagyot és saját e-sport csapattal próbálják meg újabb fronton behúzni a katonáskodásra vevő fiatalokat.

Az itthoni PlayIT-eken már láthattátok, hogy a katonaság mennyire hatékonyan tudja magát promótálni a játékosok körében. Lényegében ugyanezt csinálja – csak értelemszerűen sokkal nagyobb volumennel – az amerikai hadsereg is, akik e-sport csapatukkal haknizzák körbe a legnagyobb gamer rendezvényeket.

Természetesen ügyeltek arra, hogy olyan csapattagokat válasszanak ki, akik nem csak kiemelkedőek az e-sport területén, hanem képesek felfigyelni azokra a fiatalokra, akiket érdekelhet a hadseregbe való belépés. Jó eséllyel leginkább a Call of Duty, Battlefield, PUBG és Counter-Strike rajongókra mentek így rá, ami nem is csoda, hiszen rengetegen szeretik ezeket a játékokat és közülük biztosan vannak sokan, akik élesben is megmérettetnék magukat.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva