Counter Strike

Érkezik a LOOT.BET hatodik szezonja


És még Dosia is visszatér.

Bejelentette versenysorozatának hatodik állomását az egyik legismertebb esportra szakosodott fogadóiroda, a LOOT.BET.

Az eseményre április 5 és május 8 között kerül sor, 50 ezer dollár összdíjazással. A versenyen húsz – kizárólag európai – csapat vesz majd részt, ebből egy 16-os mezőny részvételével indul majd útjára az első szakasz, méghozzá a mára már közismertté vált svájci rendszerben.

A tizenhatos mezőnyt szinte csak meghívottakkal töltik fel, leszámítva egy helyet. Az utolsó spot azé a csapaté lesz, amely megnyeri az április 2-4 közötti zárt kvalifikációt. Utóbbin négy team méri össze erejét: a Singularity, a Secret, a Mustang Crew és a jövő hét eleji nyílt kvalifikáció győztese.

Ha a Mustang Crew neve nem mond semmit, nem benned van a hiba, ez egy frissen szerveződő csapat, méghozzá a CS:GO történetének egyik ikonikus arca, a Major-győztes Dosia fémjelzésével.

A 31 éves orosz játékos egy évet követően tér vissza hivatalos meccsen, miután a legutóbbi, OneThree.TSG nevű kezdeményezésből nem lett semmi.

Időközben a LOOT.BET azt is bejelentette, hogy ez lesz az első az idei három versenyük közül, tehát 2020-ban még két állomás várható majd. Az eseményt a főszervező UCC hivatalos Twitch-csatornáján lehet majd követni.

Ezt olvastad már?

Nagyon szoros meccsen győzött a Salamander, megvan az MDL Relegation!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva