Gaming

Retardált karakterekkel jön a Paladins fejlesztőinek ingyenes lövöldéje!


Ezek aztán tényleg nem normálisak.

A sokat látott online játékosok számára ismerősen hangozhat a Hi-Rez Studios neve, akiknek olyan nagyszerű játékokat köszönhetünk, mint a SMITE, a Paladins, vagy az egykor szebb napokat is megélt Realm Royale. A srácok ezúttal a kiadói székbe ültek át, hogy a First Watch Games fejlesztőcsapatával karöltve összehozzanak egy olyan online, free to play shootert, ami garantáltan hosszú időre képes lesz lekötni minket.

Ez pedig nem lesz más, mint a Rogue Company, amiben a legkülönbözőbb elit zsoldosok bőrébe bújva fogjuk halomra lőni egymást. Ehhez a készítők ígérete szerint kezdetben már több mint 50 (!) féle fegyvert és halálos kütyüt, valamint különleges képességeket egyaránt fogunk kapni, úgyhogy csak a kreativitásunkon fog múlni, hogy hogyan oldunk meg egy-egy neccesebb szituációt.

A játékban szerencsére nagy szerepet kapnak a különböző karakterosztályok, így mindenki megtalálhatja magának azt a szerepkört, amiben a leginkább tud tündökölni a felettébb pörgős online meccsek alatt. A Rogue Company az aktuális trendeknek megfelelően már megjelenéstől tartalmazni fogja a cross-play lehetőségét, így barátainkhoz PC-ről, XBOX ONE-ról, PlayStation 4-ről és még Nintendo Switch-ről is tudunk majd csatlakozni.

Ezt a remek funkciót fogja kiegészíteni a cross-progression, aminek hála korábban elért eredményeinket bármelyik platformra magunkkal vihetjük. Természetesen jóféle online lövöldéhez mérten kapni fogunk rengeteg egyedi pályát és izgalmas játékmódot is, hogy egyhamar ne unjunk rá egymás hentelésére.

A csapat egyúttal megígérte, hogy folyamatosan ki fognak jönni olyan tartalmi frissítésekkel, amik bővítik a játékban elérhető karaktereket, fegyvereket, pályákat és játékmódokat, valamint mindezek mellett szezonális eseményekre is biztosan számíthatunk tőlük. Pontos megjelenési dátumot egyelőre nem kapott a Rogue Company, de az már biztos, hogy még idén meg fog érkezni és már lehet is jelentkezni az alfatesztjére.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva