Hearthstone

Az Ashes of Outland 5 legjobb lapja, amik biztosan ott lesznek az új metában!


Az új kiegészítő legjobb lapjai

Az új kiegészítővel száznál is több új lap érkezik a Hearthstone-ba, amik – ahogyan mindig – teljesen megváltoztatják a meta jelenlegi állását. Az első heteket egészen biztos, hogy az új hero class, a jelenleg igen erősnek tűnő Demon Hunter fogja dominálni, a meta változásairól pedig hétről hétre be is fogunk számolni nektek. Erősítést jelentő új lapokat azért kaptak a már meglévő kasztok is, így hát összeszedtük nektek azt az öt -szerintünk – legígéretesebbnek ígérkező érkező kártyát, amik nagy eséllyel ott lesznek majd a legtöbb top tier pakliban.

1 mana, 3 sebzés és ennek tetejébe még Stealth is. Elég jól kombózható (Ashtongue Slayer) és veszélyes lapnak ígérkezik, ami ellen elég nehéz lesz játszani.

A Priestess of Fury magáért beszél; ha kizárólag ezt a lapot vesszük alapul, tehát nem kombózzuk semmivel, még úgy is őrületes. 7 manáért egy olyan 6/7-es lényt kapunk, ami minden körünk végén 6 sebzést oszt szét az ellenfelek között. Nem nehéz hát kiszámolni, hogyha sikerül két körön keresztül lent tartani, akkor már 12 sebzésnél járunk, amivel már elég jó esélyünk van letisztítani a boardot is. Ha sikerül ennél olcsóbban lehoznunk, akkor viszont már meccsdöntő is lehet.

Egy újabb elképeszetően erős Demon Hunter kártya. A Skull of Guldan azért lehet az egyik, ha nem a legerősebb DH lap, mert 5 manával tulajdonképpen 9-et spórolhatunk meg. Így hát Magabiztosan kijelenthető, hogy ez az a lap, aminek bérelt helye van az összes démonvadász pakliban.

A Ramp Druid paklik legújabb favoritja lesz az Overgrowth. A kártya tulajdonképpen a Wild Growth és a Jade Blossom szerelemgyermeke, annyi különbséggel, hogy az utóbbi két lap 3-3 maáért egy-egy üres manát ad, míg az új lap 4 manáért kettőt. A matematikát segítségül hívva azt jelenti, hogy ezt használva kettő manát spórolhatunk vele. Jónak hangzik? Nem csodáljuk.

A Mage telve van a jobbnál jobb, erősebbnél erősebb varázslatokkal, ezért is lehetünk 99,9%-ban biztosak abban, hogy az Evocation benne lesz az összes mágus pakliban. Egyetlen manáért cserébe teletömi a kezünket random mage spellekkel, ami mondanom sem kell mennyire brutálisnak hangzik. Még a random faktorral is az új kiegészítő egyik legerősebb lapjának tűnik.

Ezek lennének hát azok a lapok, amik a legjobbnak, leghasznosabbnak és a leghasználhatóbbnak tűnnek az új kiegészítő összes többi kártyája közül. Természetesen akadnak más érdekes és remek lapok is, így hát összeszedtük azokat, amik már nem fértek bele a mi szubjektív top5-ös listánkba, alább ezekre is vethettek egy pillantást.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva