League of Legends

Nagy nevekkel felvértezve: élőben követheted AK és Paresz streamjén vasárnap az NGES LoL kupáját!


Bemutatjuk, hogy mit kell tudnod a tornáról.

Tegnap már olvashattatok nálunk arról, hogy a Nemzeti Gaming és eSport Sportági Szövetség egy online versenysorozatot szervez, melynek a League of Legends is részese – rögtön a most következő vasárnap, azaz 5-én jön is a megmérettetése:

NGES Stay & Play Gamer Cup: 100 000 forintos pénznyereménnyel érkezik a LoL, így nevezhetsz!

Megismerkedhettetek már a felépítésével, most pedig megnézzük azt, hogy mit kell még tudnotok a kupáról. Influencerek, charity, közvetítés, lássuk a lényeges információkat!

Influencerek

Nagyszabású tornát szervez az NGES, ez abból is látszok, hogy nem egy, hanem rögtön két, a játék kiemelkedő képviselőjével színesíti a versenyt!

Egyikőjük Kiss “AK” Ádám, aki több, mint 125 000 követővel rendelkezik Twitch-en, jelenleg Diamond 1-ben tartózkodik és mides játékáról ismert. A Facebook oldalát ezen a linken éritek el, míg az említett Twitch csatornáját itt tudjátok követni.

A képen a következők lehetnek: 1 személy

A másik híresség Paksai “Paresz” Bálint, a Team Plague csapatának erdőse, aki jelenleg Challengerben tartózkodik. Az ő Facebook odalát itt éritek el, Twitch-en pedig ide kattintva nézhetitek.

 

Képtalálatok a következőre: paresz league of legends

Közvetítés

Ők ketten fogják streamelni a kupát (Paresz csapatával vesz részt, így ő a saját meccseit streameli, míg AK a döntőt fogja végigkommentálni) így az április 5-én 14:00-kor kezdődő versenyt az ő Twitch csatornájukon keresztül tudod nyomon követni. Még egyszer a rend kedvéért:

  • AK csatornája: link
  • Paresz csatornája: link

Charity

Az NGES kupájának lesz egy jótékonysági vonala is, ugyanis a szövetség szeretné, ha minél többen részt tudnának venni a digitális oktatásban – és persze elmaradhatatlan a tanulás utáni pihenés, melyre akár játék, akár sorozatok nézése terén kiváló eszköz egy számítógép.

A Mátrix Közhasznú Alapítvány a partner ilyen téren, melyről hosszabban ezen a linken olvashattok.

Adományozási lehetőségek

A közvetítések során az adásidő alatt lehetősége lesz mindenkinek segíteni a szóban forgó alapítványt bármelyik fenti csatornán, melyet PayPal segítségével tehet meg – ezt ITT tehetitek meg.

Az ennek során beérkezett adományok egytől egyig a rászorult gyermekek digitális oktatását támogatják. Ahogy már említettük, a Mátrix Közhasznú Alapítványnak gyűjtünk, akik a “Számítógép Álom” projektjük keretein belül 10-14 éves gyermekeknek szereznek be számítógépeket, laptopokat, tableteket. Tehát most nem csak egy jó ügyet támogathatsz, de fiatal gamereknek is lehetőséget teremtesz, hogy szeretett hobbijuknak hódoljanak!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva