PUBG

PUBG-vel folytatódik szombaton az NGES kupája: omgezjonesy csatornáján követhetitek a versenyt!


Lássuk hol követheted a versenyt!

4 napja már írtunk arról, hogy a Nemzeti Gaming és eSport Sportági Szövetség online kupasorozatának egyik játéka a PUBG lesz:

Nálad is pörög a PUBG? Akkor vár rád a 100 ezer forintos pénzdíjazású NGES Stay & Play Gamer Cup!

A nevezések már 4 napja futnak az április 5-én startoló versenyre, mely természetesen nem lenne az igazi anélkül, ha nem követhetnétek nézőként is a tornát. Erről most omgezjonesy gondoskodik, aki nem kevesebb, mint 11360 követővel rendelkezik Twitch-en!

A képen a következők lehetnek: 1 személy, hegy, égbolt, túra/szabadtéri és természet

Közvetítés

Rajta keresztül követhetitek tehát a meccseket, ő fogja végig közvetíteni az április 4-én 14:00-kor kezdődő versenyt Twitch csatornáján melyet tehát EZEN a linken érhettek el.

Charity

Az NGES kupájának lesz egy jótékonysági vonala is, ugyanis a szövetség szeretné, ha minél többen részt tudnának venni a digitális oktatásban – és persze elmaradhatatlan a tanulás utáni pihenés, melyre akár játék, akár sorozatok nézése terén kiváló eszköz egy számítógép.

A Mátrix Közhasznú Alapítvány a partner ilyen téren, melyről hosszabban ezen a linken olvashattok.

Adományozási lehetőségek

A közvetítések során az adásidő alatt lehetősége lesz mindenkinek segíteni a szóban forgó alapítványt bármelyik fenti csatornán, melyet PayPal segítségével tehet meg – ezt ITT tehetitek meg.

Az ennek során beérkezett adományok egytől egyig a rászorult gyermekek digitális oktatását támogatják. Ahogy már említettük, a Mátrix Közhasznú Alapítványnak gyűjtünk, akik a “Számítógép Álom” projektjük keretein belül 10-14 éves gyermekeknek szereznek be számítógépeket, laptopokat, tableteket. Tehát most nem csak egy jó ügyet támogathatsz, de fiatal gamereknek is lehetőséget teremtesz, hogy szeretett hobbijuknak hódoljanak!

Az NGES is hozzáteszi a magáét ehhez: az alábbi gamer szék lehet a tiétek!

Támogasd Te is a Stay & Play Gamer Cup alatt legalább 5 dolláros pénzadománnyal a Mátrix Közhasznú Alapítvány munkáját,…

Közzétette: Nemzeti Gaming és Esport Sportszövetség – 2020. március 28., szombat

Ha szeretnétek megnyerni, csupán annyit kell tennetek, hogy legalább 5 dollárt adományoztok az elkövetkező hetekben – minél többször teszitek ezt meg, annál nagyobb esélyetek van erre!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva