Valorant

Shroud szerint a Valorant az egyik legnagyszerűbb játék, amivel valaha játszott!


Az exkluzív teszt nagy hatással volt a népszerű streamerre.

Ha így haladunk tovább, egyre nehezebb lesz kivárni a Valorant jövő héten már érkező bétáját, hiszen nem elég, hogy nemrég temérdek pozitív vélemény jött a játékról, legutóbb TimTheTatman is azt állította róla, hogy hatalmas durranás lesz. Mellette viszont úgy néz ki, hogy az FPS-ek fenegyerekének számító Shroudnak is bejön a Riot taktikai lövöldéje, amiről meglepően jó dolgokat mondott.

Ugyebár március 27. és 29. között ő is részt vehetett azon az exkluzív teszten, aminek hála az elsők között nézhette meg a Riot Games első FPS-ét. Ezután osztotta meg gondolatait a Valorantról, amivel kapcsolatban úgy nyilatkozott, hogy éppen jókor jön a játék, mert kezdett már egy kicsit unatkozni és nem tudta, hogy melyik alkotásba kellene legközelebb belevágnia.

Ráadásul a legutóbbi teszt után úgy gondolja, hogy a Valorant valami hihetetlenül jó lesz, amiről ugyan részleteket egyelőre nem árulhat el, de azt igen, hogy nagyon nagyon régóta nem játszott ennyire nagyszerű játékkal. Továbbá azt is hozzátette, hogy már most remekül néz ki, pedig köztudottan még fognak rajta csinosítani a Riot munkatársai.

Csatlakozz még ma folyamatosan épülő Valorant közösségünkhöz és Discordunkra!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva