R6

Ha vasárnap, akkor NGES R6 kupa: a Budapest 5 és Strike csatornáján követheted élőben az összecsapásokat


Mutatjuk mit kell tudnotok a versenyről.

4 napja már írtunk arról, hogy a Nemzeti Gaming és eSport Sportági Szövetség online kupasorozatának egyik játéka a Rainbow Six Siege lesz:

NGES Stay & Play Gamer Cup: 100 000 forintos pénznyereménnyel jön az R6, így nevezhetsz!

A nevezések már 4 napja futnak az április 5-én startoló versenyre, mely természetesen nem lenne az igazi anélkül, ha nem követhetnétek nézőként is a tornát. Erről most a Budapest 5 és Strike gondoskodik, ismerjük meg őket!

Budapest 5

A Budapest 5-nak PUBG-ben és CS: GO-ban is van csapata, ezúttal pedig az R6-os felállással ismerkedhettek meg. Ők alkotják a csapatot:

 • Néber “KingSlayer” Bálint
 • Stuller “Corvin” Ágoston
 • Dohy “Centerhalf” Benjámin
 • Szőcs “HufkY” Ádám István
 • Evele “Nico” Martin Tibor

Instagram oldalukat ide kattintva éritek el, míg a meccseket Twitch-en láthatjátok – ők 4660 követővel rendelkeznek ez utóbbi platformon.

Strike

Szabó “Strike” Roland a Challenger League-ben szereplő Salamander csapatának egyik tagja, ők együtt indulnak a kupán. A következő öt játékos alkotja a csapatot náluk:

 • Juhász “DogeFather” Gábor (csapatkapitány)
 • Budai “Hedsut” Szabolcs
 • Rimai “rep” Attila
 • Vincze “w1oza” Zsombor
 • illetve az említett Szabó “Strike” Roland

Strike-ot Twitchen nem kevesebb, mint 7067 ember követi, Twitterjét pedig itt találjátok.

Közvetítés

Ők ketten fogják streamelni a kupát így az április 5-én 14:00-kor kezdődő versenyt az ő Twitch csatornájukon keresztül tudod nyomon követni. Még egyszer a rend kedvéért:

 • BP5 csatornája: link
 • Strike csatornája: link

Charity

Az NGES kupájának lesz egy jótékonysági vonala is, ugyanis a szövetség szeretné, ha minél többen részt tudnának venni a digitális oktatásban – és persze elmaradhatatlan a tanulás utáni pihenés, melyre akár játék, akár sorozatok nézése terén kiváló eszköz egy számítógép.

A Mátrix Közhasznú Alapítvány a partner ilyen téren, melyről hosszabban ezen a linken olvashattok.

Adományozási lehetőségek

A közvetítések során az adásidő alatt lehetősége lesz mindenkinek segíteni a szóban forgó alapítványt bármelyik fenti csatornán, melyet PayPal segítségével tehet meg – ezt ITT tehetitek meg.

Az ennek során beérkezett adományok egytől egyig a rászorult gyermekek digitális oktatását támogatják. Ahogy már említettük, a Mátrix Közhasznú Alapítványnak gyűjtünk, akik a “Számítógép Álom” projektjük keretein belül 10-14 éves gyermekeknek szereznek be számítógépeket, laptopokat, tableteket. Tehát most nem csak egy jó ügyet támogathatsz, de fiatal gamereknek is lehetőséget teremtesz, hogy szeretett hobbijuknak hódoljanak!

Az NGES is hozzáteszi a magáét ehhez: az alábbi gamer szék lehet a tiétek!

Támogasd Te is a Stay & Play Gamer Cup alatt legalább 5 dolláros pénzadománnyal a Mátrix Közhasznú Alapítvány munkáját,…

Közzétette: Nemzeti Gaming és Esport Sportszövetség – 2020. március 28., szombat

Ha szeretnétek megnyerni, csupán annyit kell tennetek, hogy legalább 5 dollárt adományoztok az elkövetkező hetekben – minél többször teszitek ezt meg, annál nagyobb esélyetek van erre!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva