Valorant

Még egy karakterbemutató videóval lep meg minket a Riot!


Egyre jobban megismerjük a Valorant ügynökeit.

Amíg arra várunk, hogy jövő hét kedden végre kezdetét vegye a Valorant zárt bétatesztje, addig sem hagynak minket unatkozni minket, hiszen holnap egy Twitch Rivals eseménnyel köszön be a játék, mára pedig az ötödik karakterbemutató videóval rukkolt elő a Riot. Így Phoenix, Viper, Sova és Sage után ezúttal Jettet vehetjük alaposan szemügyre.

A már pár alkalommal megvillantott koreai ügynök bőven el lesz látva olyan képességekkel, amiknek hála rengeteg kellemetlenséget tudunk majd okozni ellenfeleinknek. Ilyen például a videóban is látható ködfelhője, ami a CS:GO füstgránátjához hasonló elven működik és az ugyancsak megmutatott Tailwind, amivel adott irányba tud csúszni egyet.

Jett kapni fog még egy Updraft névre hallgató skillt is, amivel fel tudja lökni ellenfelét és akkor még nem beszéltünk arról az ultijáról, aminek aktiválása után dobókések jelennek meg körülötte, amikkel már egy sikeres fejlövés is halálos, ha pedig összejön neki vele akár egy kill is, akkor újra elérhetővé válnak a gyilkos pengék.

Csatlakozz még ma folyamatosan épülő Valorant közösségünkhöz és Discordunkra!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva