Valorant

Minden, amit a Valorant zárt bétatesztjéről tudnod kell!


Jobb felkészülni a kedden startoló tesztidőszakra.

Jó eséllyel már keveseket kell emlékeztetni arra, hogy április 7-én (kedden) végre elrajtol a Valorant zárt bétatesztje, amiben még többen próbálhatják majd ki a Riot évek óta készülő taktikai lövöldéjét. Ennek apropóján most összeszedtünk nektek minden fontos információt, amit a következő tesztidőszakról tudnotok kell!

BRÉKING! Napokon belül érkezik a Valorant bétája!

Az első és egyben legfontosabb kérdés, hogy hogyan tudtok bekerülni a Valorant zárt bétájába. Ehhez április 7-én (kedden) 14 órától kell olyan streamereket nézned, akiknél a közvetítés címe alatt jelezve van, hogy aktiválták a Twitch Dropokat, hiszen ezen keresztül kaphatsz majd hozzáférést.

Több információ is kering a neten arról, hogy első körben hányan juthatnak be így a játékba – valakik szerint 75 ezer, mások szerint 100 ezer játékos -, viszont fontos adalék, hogy a Riot által küldött hivatalos információk szerint a pénteki lehetőséghez viszonyítva sokkal hamarabb lehet majd így hozzáférést szerezni a zárt bétához. Éppen emiatt mindenkinek azt javasoljuk, hogy ha teheti, akkor már délután 14 órától sasolja a megfelelő streamereket, hogy ezzel is maximalizálja az esélyeit.

Rengeteg játékmenet videót kaptunk a Valorantból!

Erre felkészülve ne felejtsétek el a Twitch accountotokat összekötni a Riot fiókotokkal, amit az alábbi linken keresztül tudtok megtenni. Párszor már felmerült a Valorant csoportunkban, hogy hogyan fogtok értesülni arról, hogy kaptatok hozzáférést a bétához, amiről egy Twitch notificationt fogtok kapni.

Jelen állás szerint a zárt béta kezdeti időszakában összesen 9 játszható ügynök lesz elérhető, akik között ott lesz a korábban bemutatott Phoenix, Viper, Sova, Sage és Jett, de mellettük jön Omen, Cypher, Breach és Brimstone is. Első körben csak 2 pálya (Haven és Bind) lesz elérhető, de később ezt biztosan fogja bővíteni a Riot csapata. Játékmódokból viszont egyelőre csak a CSGO-ból ismert bombahatástalanítós móka kerül majd bele az április 7-én rajtoló zárt bétába.

Csatlakozz még ma folyamatosan épülő Valorant közösségünkhöz és Discordunkra!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva