Valorant

Kiderült, hogy milyen lesz a Valorantban lévő battle pass!


Elkezdtek szivárogni az új információk.

Bár már mindenki tűkön ülve várja, hogy holnap végre elkezdődjön a Valorant zárt bétatesztje, azért az adatbányászok sem pihennek, így egyiküknek hála újabb információk derültek ki a játékban használt battle passról.

Minden, amit a Valorant zárt bétatesztjéről tudnod kell!

Még március elején számoltunk be nektek arról, hogy a Fortnite-hoz hasonló megoldás fog érkezni a Riot első taktikai lövöldéjébe, amivel rengeteg, fejleszthető (!) fegyverskint és egyéb kozmetikai cuccokat tudunk majd szerezni. A FireMonkey névre hallgató szivárogtatónak hála most kiderült, hogy ezeket ún. Radianite pontok gyűjtögetésével tudjuk majd egyre magasabb szintre tornázni, amikhez újabb tiereket kell feloldanunk, vagy akár meg is vásárolhatjuk őket.

Ezzel a húzással a Riot csapata azt szeretné elérni, hogy ha már nincsenek a lootboxok, akkor a lehető legkisebb legyen az RNG faktor adta véletlenszerűség, hiszen így a játékosok a már megszerzett tárgyaikat tudják majd még tovább tökéletesíteni. Persze, azt azért vegyétek figyelembe, hogy a Valorant még bőven fejlesztés alatt áll, ezért simán lehet, hogy a fejlesztők fognak variálni a mikrotranzakciós rendszeren.

Csatlakozz még ma folyamatosan épülő Valorant közösségünkhöz és Discordunkra!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva