R6

NGES Stay & Play Gamer Cup: a Salamander csapatáé az R6 kupa, jótékony célra ajánlották fel a nyereményt!


Ők nyerték az NGES kupáját.

Tegnap lezajlott Rainbow Six Siege-ben is a Nemzeti Gaming és eSport Sportági Szövetség online kupasorozatának újabb megmérettetése, melyet – ahogy előzetesen is beszámoltunk róla – Strike és a BudapestFive csatornáján követhettetek.

Izgalmas összecsapásokat is láthattunk, melyeket visszanézhettek akár Strike, akár a BudapestFive videói között!

Végeredmény

61 csapat jelentkezett, 52 el is indult, melyért hálásak a versenyszervezők, igazán szép számban érdeklődtetek a kupa iránt!

Egyenes kieséses rendszerben csaptak össze az alakulatok, 1 meccset játszottak egymás ellen és 7 nyert körig tartottak a küzdelmek. Minimális késéssel, 14:15-kor elindult a verseny, mely a nagy résztvevő szám miatt az előzetesen kiírt beosztástól eltérően végül este nagyjából nyolcig tartott, így a döntőbe jutó csapatoknak 6 meccset kellett összesen játszani a kupa elhódításának érdekében.

Nagy meglepetést nem produkáltak a résztvevők: az előzetes várakozásoknak megfelelően esport egyesületek vívták az elődöntőket:

  • Az egyik ágon a Salamander bár már 5-1-re is vezetett a Nevermore Gaming ellen, végül kifejezetten izgalmas meccset produkálva, 7-4-re nyert előbbi csapat
  • A másik ágon a BudapestFive és a WiLD MultiGaming játszott egymással, ahol rendkívül szoros végeredmény alakult ki – 7-5-tel jutott döntőbe a WiLD csapata

A döntőt tehát a Salamander és a és a WiLD MultiGaming játszotta egymás ellen, de tét nélküli volt a találkozó, ugyanis az együttesek megegyeztek abban, hogy a nyereményt a Mátrix Közhasznú Alapítványnak ajánlják fel. Emberségből jeles, ezúton is köszönjük a csapatoknak ezt!

Nem érhető el leírás a fényképhez.

Így nem meglepő, hogy minden volt a meccseken: kinti tánc, késpárbaj, teamkill – a poénkodást végül egy 1v1-es Monty-Clash pajzsos összecsapás zárta, mely során a brit védő a gadgetjének köszönhetően végezte ki a francia támadót.

A Salamander a Best of 3 során az első mapen (Coastline) 8-7-re nyert, illetve ugyanezt a végeredményt ismételte meg Theme Parkon is.

A teljes végeredményt itt éritek el.

Köszönjük a sok résztvevőt, reméljük, hogy ti is jól szórakoztatok!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva