Fortnite

Elérhetetlennek tűnik a Battle Pass outfitek kimaxolása a jelenlegi XP rendszerben!

Arpi - Kondor Árpád - 2 hónapja Címkék: epic, fortnite,

Reméljük hamarosan reagál az Epic is!

Úgy tűnik az XP rendszerrel rendre meggyűlik az Epic Games fejlesztőinek a baja. Az előző szezonban szánalmasan kevés pontokat kaptunk, majd később egy buffnak és a meghosszabbított szezonnal hála szinte még az is 300 közeli szinten volt aki ritkán játszott.

I’m level 154, higher level than most people in my lobbies, to get golden Peely I will have to level up 8 times a day until the end of the season. Come on Epic. Fix XP. from FortNiteBR

A jelenlegi Battle Pass-t sem sikerült jól balanszolni. A százas szint viszonylag könnyen elérhető, ha minden napi, heti küldetést tisztességgel megcsinál az ember. A teljes maxolás, azaz az összes arany változat elérése nem biztos, hogy lehetséges tier vásárlások nélkül. 

Epic, I think I can speak for a lot of people when I say I’m having fun this season, but your attitude towards XP is absolutely unacceptable. from FortNiteBR

Arany Peely feloldásának feltétele jelenleg a 300-as szint, ezt mindenképp lejjebb kell vinnie a cégnek. A fejlesztőket ismerve biztos kitalálnak valamit a közeljövőben a probléma megoldására, főleg, hogy egyre többen kezdik jelezni a problémát a különböző közösségi felületeken.

Ti hányas szintnél jártok?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva