Call of Duty

Érkezhet a multiplayer mód a Modern Warfare 2 Remastered-be!


Túl sok a véletlen egybeesés ahhoz, hogy ne legyen reális esély a multiplayer mód érkezésére

A Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered még igen ropogós, legalábbis Playstation 4-en, ugyanis ahogy mi is beszámoltunk róla korábban, rövid ideig kizárólag a Sony masináján érhető el. Sajnos csak a kampány kapta meg a ráncfelvarrott változatot, és az Activision – hivatalosan – ezen nem is nagyon szeretne változtatni. Most viszont a legtöbbször igen megbízhatónak bizonyuló Call of Duty leaker, TheGamingRevolution ismét akcióba lendült, noha leginkább most nem is neki köszönhetjük az esetleges idő előtti leleplezést, de ő osztotta lelkesen körbe. Történt ugyanis, hogy többen kiszúrtak egy “kis” hibát a PS Store-ban, ami nem is kicsit árulkodik “valamiről”:

Gyanús? Pedig mi nem is látunk rajta semmi érdekeset…

Bizony, ezt a csöppet sem árulkodó hibát az Activision ejtette, de a történet itt még nem ért véget. TheGamingRevolution a Store-ban készült képet sebtében kiposztolta Twitterre, ahol az egyik cseles követője akcióba lendült, és rácsörgött az Activision supportjára,

ahol pár keresztkérdéssel sikerült csőbe húznia az alkalmazottat, aki magabiztosan állította, hogy hamarosan érkezik többjátékos mód a Modern Warfare 2 Remastered-be. A szóban forgó beszélgetést ti is meghallgathatjátok:

Persze egy ügyfélszolgálaton dolgozó nem feltétlenül van beavatva a belsős fejlesztésekbe, sőt ez még csak nem is szokásos, azért mégis bizakodásra adhat okot a dolgok misztikus egybecsengése. Mi, akik rongyosra játszottuk a játékot, nem kicsit örülnénk egy multiplayer módnak, és még akkor is reménykedünk benne, ha a hivatalos kommunikáció szerint nem terveznek ilyesmit.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva