Gaming

A Riot örülhet, már most elképesztően népszerű a Valorant!


Eszméletlen nézettségi rekordot produkált a játék, pedig még csak zárt béta formában van.

Bár pontosan tudjuk, hogy sokan még mindig szeretnétek bejutni a Valorant zárt bétatesztjébe, nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy a Riot Games tegnap szélesebb körben is elérhetővé váló játékára mennyire sokan voltak kíváncsiak a Twitch platformján.

A leghasznosabb tippek kezdő Valorant játékosoknak!

Ugyebár múlt hét pénteken volt az első alkalom, hogy be lehetett jutni a Valorant bétájába úgy, hogy olyan hivatalos streamereket néz az ember, akiknél aktiválva van a Twitch Drops funkció. Akkor “csak” 50 ezer hozzáférést osztott ki a Riot, viszont most duplájára emelte a tétet, így borítékolható volt, hogy sokkal nagyobb lesz az érdeklődés a játékosok részéről.

Ez a számokban is remekül megmutatkozott, hiszen amíg az április harmadikai eventhez kapcsolódó streameket 994 ezren nézték, addig a tegnapi nap folyamán elinduló zárt bétához köthető közvetítéseket a csúcsponton 1.7 millióan követték. Kíváncsiak leszünk, hogy ezt a rekordot meg tudja-e majd dönteni a Valorant, amire simán lesz még lehetősége, hiszen a Riot elmondása alapján a zárt bétateszt egészen a nyári megjelenésig fog tartani.

Csatlakozz még ma folyamatosan épülő Valorant közösségünkhöz és Discordunkra!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva