Fortnite

Csütörtökig nevezhetsz az NGES Fortnite kupájára: így tudod ezt megtenni!


Még nagyjából egy napotok van a nevezésre.

Nemrégiben már olvashattatok nálunk arról, hogy a Nemzeti Gaming és eSport Sportági Szövetség több hetes online versenysorozatának egyik játéka a Fortnite lesz – aki lemaradt az átfogó bemutatóról, itt pótolhatja:

NGES Stay & Play Gamer Cup: 50 000 forintos pénznyereménnyel jön a Fortnite, így nevezhetsz!

 

Korábban már írtunk arról, hogy miként követhetitek a tornát, ha nem vesztek részt rajta – no de a legjobb, ha neveztek. Most ennek a pontos menetét írjuk le, hogy mindenkinek egyértelmű legyen a folyamat. Lássuk mit kell tennetek!

A nevezés menete

Első lépésben ki kell tölteni a jelentkezési lapot, melyet EZEN a linken érhettek el – ne felejtsétek el kipipálni a megcsillagozott négyzeteket, csak úgy enged a küldés gombra rámenni!

A duo mindkét tagjának ki kell töltenie és csak csütörtökön 18:00-ig tehetitek ezt meg!

Fontos, hogy 14 éven aluliak nem nevezhetnek! 14 – 18 év között szülői beleegyező nyilatkozat szükséges, amelyet el kell küldened az [email protected] címre: bit.ly/ngesbeleegyezes

Hogyan tovább?

  • Ha ez megvan, akkor kaptok egy visszaigazoló e-mailt, benne minden infóval
  • A következő lépés pedig a végleges nevezés, melyet 2020. április 9-én pontban 20:00-kor nyitnak meg a szervezők – ezt már elég a duo egyik tagjának megcsinálnia, de gyorsnak kell lennetek, mert érkezési sorrendben kerül elfogadásra az első 45 duo!

Ne felejtsétek végigolvasni a szabályzatot (melyet EZEN a linken találtok meg), ugyanis néhány alap feltételnek teljesülnie kell ahhoz, hogy nevezhessetek!

Jó felkészülést kívánunk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva