Call of Duty

Kiderült, milyen újdonságokkal érkezik a Call of Duty: Modern Warfare 3. szezonja!


Lesz minek örülni.

Pár nappal ezelőtt írtunk nektek arról, hogy hamarosan megérkezik a Call of Duty új szezonja, ami vadiúj pályákkal, új játékmódokkal és több egyéb dolog mellett új operátorokkal fog jönni. Most pedig kiderült, hogy pontosan mi mindennel vár minket az április 8-án érkező új évad!

Akik szeretik a csapatos mókákat azok nagyon fognak örülni, hiszen a Warzone-ban már 4 játékos alkothat majd egy csapatot, ami egy új szintre fogja emelni a méltán népszerű játékmódot. Mellé kapni fogunk jóféle játékmódokat is, ugyanis például érkezik a Scopes and Scatter Guns, amiben kizárólag shotgunokkal és mesterlövész fegyverekkel eshetünk egymásnak. Mindemellett a ládákat is kicsit átvariálják, mivel ezekben jóféle új fegyverek és tervrajzok egyaránt helyet fognak kapni.

Nem fognak unatkozni azok sem, akik korábban már bezsákolták az alapjátékot, hiszen összesen 3 darab új pályát kapnak, amiket 6v6-os felállásokban lehet majd pörgetni. Közülük egyik a Call of Duty 4 legendás helyszíne, a Talsik Backlot, de jön mellette a három ösvénnyel rendelkező Hovec Sawmill és a sokaknak Ground Warból már ismerős Aniyah Palace is. Természetesen ezeken túl kapunk majd újdonságokat Demolition, Gun Game Reloaded és Gunfight szinten is.

A játék Battle Pass rendszerével két fegyvert is meg tudunk szerezni teljesen ingyen: az egyik a 15. szinttel feloldható Renetti pisztoly, a másik pedig a 31. szinten megszerezhető az SKS puska. A pusztán játékidővel bezsákolható jóságok közé még jönnek kellemes blueprintek is, amivel a Cerastes kézifegyverrel, a Legendary gépkarabéllyal, a Beefeaterrel és az ugyancsak Legendary mesterlövész fegyverrel, a Witching Hourral bővíthetjük repertoárunkat.

Persze, kapunk egy új operátort is Alex személyében, aki hatalmas áldozatot hozva menekült meg Roman D. Barkov elől, amiben régi barátunk, Captain Price hatalmas szerepet játszott. Őt a Battle Pass megvásárlásával azonnal megszerezhetitek. Mellette a későbbiekben még jönni fog két új operátor az egyszemélyes hadseregnek számító Ronin és a Chimera képviseletében érkező Iskra személyében.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva